Portret Jorge Oudendijk van Joren Advocaten, Amsterdam
Portrait Jorge Oudendijk

Jorge Oudendijk

Jorge Oudendijk staat ondernemers bij op het gebied van vastgoedrecht en behartigt hun belangen bij vraagstukken van huisvesting. Jorge heeft veel ervaring met procederen en met het incasseren van vorderingen. Hij volgde de Grotius specialisatieopleiding Financiering en Zekerheden, is lid van de Vereniging Vastgoed Juristen en van de Vereniging van Incasso- en Procesadvocaten.

Men zegt wel dat een goede advocaat het verschil maakt tussen gelijk hebben en gelijk krijgen. Ik ben graag voor u deze goede advocaat. Ik ben een specialist die u begrijpt, die kan luisteren en die u in korte tijd een advies geeft, op basis waarvan u zelf de juiste beslissing kunt nemen. Inzicht geeft in de kansen en risico’s, maar ook inzicht in de tijd en het geld dat daarmee gemoeid is.

U wilt immers geen zaak: u wilt een oplossing. U wilt liever niet naar de rechter, maar u wilt ook niet in onzekerheid zitten. U wilt ook niet zomaar schikken. Kortom U wilt uw zorgen kwijt. Dat wil ik voor u zijn: uw probleem-oplosser.

Specialisatie

  •     vastgoed & huur
  •     incasso & insolventie
  •     contracten
  •     ondernemingen

T: +31651245153

E: oudendijk@jorgen-advocaten.nl