Jorge Oudendijk en Jurgen Jaab

Over ons

Jorgen Advocaten is een nieuw advocatenkantoor gevestigd aan de Herengracht in Amsterdam. Jorgen Advocaten houdt zich bezig met alles op het gebied van wonen, bedrijfsruimte, werken en inkomen, zoals koop en huur van vastgoed, aannemersgeschillen, arbeid en personeel, ontslag, arbeidsgeschillen en ZZP’ers.

Met twee advocaten is ons kantoor groot genoeg voor alle zaken. Tegelijkertijd zijn we door de korte lijnen slagvaardig en efficiënt. U kunt altijd rekenen op één vast aanspreekpunt en uitstekende service. Of u nu een grote onderneming of een particulier persoon bent.

Onze advocaten zijn bereikbaar op hun mobiele telefoon en per e-mail:

Jorge Oudendijk:

T: +31651245153

E: oudendijk@jorgen-advocaten.nl

Jurgen Jaab:

T: +31614338581

E: jaab@jorgen-advocaten.nl

Werkwijze

Van tevoren maken we duidelijke prijsafspraken met u. Toegesneden op uw individuele omstandigheden. Daarbij geldt: afspraak is afspraak. U krijgt dus nooit een vervelende financiële verrassing achteraf. Hieronder vindt u vast een voorproefje van de mogelijkheden.

Meer weten? Vul dan het contactformulier in of stuur een mail naar: kantoor@jorgen-advocaten.nl

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend intakegesprek op kantoor. Dan kijken wij samen naar de beste oplossing.

Uurtarief

Jorgen Advocaten werkt in de eerste plaats op basis van een uurtarief. Het is mogelijk om dit tarief afhankelijk te stellen van het resultaat. U betaalt dan een lager tarief als de doelstelling niet wordt bereikt en een hoger tarief als de doelstelling wel wordt bereikt.

Fixed fee

Een andere mogelijkheid is een vast bedrag voor een zaak af te spreken, een zogenoemde fixed fee. Deze fee kan afhankelijk worden gesteld van het resultaat. De advocaten van Jorgen Advocaten hebben ruime ervaring met fixed fees en zijn graag bereid om met u mee te denken.

Abonnement

Soms is het voordeliger om een vast contract of een abonnement af te sluiten. In dat geval maken we een prijsafspraak voor de behandeling van meerdere zaken of voor doorlopend advies.

Incassotarief

Voor incassozaken is een incassotarief mogelijk. Dat betekent dat u betaalt met een percentage van het geïncasseerde bedrag. Voordeel hiervan is dat u van tevoren geen kosten maakt.